Cancelo i João Félix brillen amb Portugal

Seleccions. Els blaugrana tornaran al Barça sans després d’exhibir-se contra Bòsnia, participant en els cinc gols de la victòria

Després que Balde abandonés amb molèsties la concentració de la selecció espanyola, sembla que de moment el Barça no ha de lamentar més maldecaps en aquesta aturada, i és que João Cancelo i João Félix han posat el punt final als seus compromisos internacionals de la millor manera possible. Primer perquè aparentment ho han fet sense cap problema físic i segon perquè han deixat unes sensacions excel·lents en la golejada de Portugal a Bòsnia i Hercegovina (0-5), participant en les cinc dianes del combinat que dirigeix el català Robert Martínez, totes en la primera part. João Félix, que ha disputat 79 minuts, ha provocat el penal del 0-1, ha assistit a Cristiano Ronaldo en el 0-2 i ha marcat el 0-5 definitiu, mentre que João Cancelo, que ha jugat tot el partit, ha marcat el 0-4 i ha assistit a Bruno Fernandes en el 0-3.

Avui, punt final

Fermín, amb Espanya sub-21, i Christensen, amb Dinamarca, jugaran avui el seu últim partit, mentre que Araújo i Gündogan i Ter Stegen ho faran aquesta matinada.