Barça

Fermín: debut oficial i golàs

Sub-21. El blaugrana lidera la golejada de ‘la Rojita’ contra el Kazakhstan (0-4) i corrobora la seva gran eclosió futbolística

El fenomen Fermín ha arribat també al Kazakhstan. Després del seu gran impacte amb la samarreta del Barça en aquest inici de temporada a les ordres de Xavi, Fermín López va deixar ahir la seva empremta a l’Astana Arena. Debut oficial somiat de Fermín amb la selecció espanyola sub-21. Golàs i golejada contra el Kazakhstan (0-4), en un partit corresponent a la fase de classificació per a l’europeu del 2025. Fermín va necessitar només onze minuts per marcar el seu primer gol com a internacional. Va agafar una pilota a la frontal de l’àrea i va col·locar l’esfèrica a l’escaire per fer el 0-1. Millor debut impossible a les ordres de Santi Denia. També van marcar els valencianistes Diego López i Fran Pérez, i Samu Omorodion. Pablo Torre (Girona) va ser titular i va jugar 72 minuts. Cap minut per al català Arnau Martínez.

Christensen, inèdit a San Marino

El central danès del Barça, Andreas Christensen, no va disputar ni un sol minut en la victòria d’ahir de Dinamarca contra San Marino (1-2). Al tancament d’aquesta edició no s’havia jugat encara l’Uruguai-Brasil, amb Ronald Araujo, ni l’amistós de l’Alemanya de Ter Stegen i Gündogan a Mèxic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)