Barça

Marc Guiu situa el Barça a un punt del Madrid (1-0)

1a divisió. Debut espectacular de Marc Guiu als seus 17 anys, amb un gol vital quan feia 34 segons que havia entrat al camp

El Barça arribarà al clàssic a un sol punt del Real Madrid gràcies a Marc Guiu, un nano de 17 anys, encara en edat juvenil, que ha tingut un debut de pel·lícula a primera divisió. Debut amb el primer equip del Barça i primer gol quan només feia 34 segons que havia entrat al camp. Increïble. Guiu, nascut el 2006 i amb el dorsal 38 a l’esquena, recordarà de per vida aquest dia. Havia entrat al camp per Fermín en el minut 78 i en la primera pilota que ha tocat ha trobat porteria, assistit per João Félix. Una bogeria. Control i barraca. Feliç Guiu i dempeus De Jong i Lewandowski a la grada, somrient i aplaudint.

El Barça ha entrat bé en el partit i ha merescut el gol en dues oportunitats molt clares de João Félix i Fermín, però el portuguès s’ha topat amb el travesser i Fermín amb un gran Unai Simón. En la primera acció, Ferran Torres ha baixat amb el pit una pilota a la banda, ha fet la diagonal, ha connectat amb João i aquest de primeres ha rematat a la fusta (10’). En la segona gran oportunitat de la nit, Gündogan ha activat Balde, el lateral ha assistit enrere, João no ha arribat a la rematada però sí Fermín que ha xutat i ha trobat la resposta amb el peu d’Unai Simón (14’).

Ha estat un partit on els dos porters han estat brillants. També Ter Stegen ha tingut feina. Primer ha posat una gran mà en un xut d’Iñaki Williams (21’) i després ha posat un peu salvador per evitar el gol del seu germà Nico (45’).

També en la segona meitat el protagonisme dels porters ha estat alt i Unai Simón amb una doble intervenció davant João Félix i Fermín (57’). Magnífic Unai fins l’aparició brutal de Marc Guiu en el partit. Al final del partit totts han anat a buscar el nano. Abraçades amb Fermín i Araujo i Cancelo. No es pot tenir un debut més increïble.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)