Barça

Els presidents fan pinya

Barça. Laporta, Bartomeu, Rosell, Reyna i Gaspart sopen plegats i creen cohesió

L’assemblea general ordinària de dissabte va servir perquè des del club es llancés un missatge d’unitat del barcelonisme davant la situació que viu el Barça. Més enllà de la crisi econòmica que encara s’arrossega, el cas Negreira s’ha convertit en “l’atac més ferotge a la imatge i a la reputació del club”, en paraules del president Joan Laporta. En aquesta lluita, s’hi van afegir algunes figures que ja no formen part de l’entitat i que, en alguna ocasió, havien qüestionat la gestió del club. Entre ells, Joan Gaspart, que va proposar convocar els últims presidents de l’entitat per fer més forta aquesta unió i per parlar del futur del club.

Dit i fet. Ahir el Barça va comunicar que els cinc darrers presidents del club van sopar plegats a l’hotel Majestic. És a dir, Joan Laporta, Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell, Enric Reyna i el mateix Gaspart. Va ser una trobada que tenia com a objectiu “consolidar i refermar la posició unificada dels barcelonistes davant les envestides i els sotracs que sacsegen la vida del club, i que s’han incrementat recentment”, deia el comunicat. En el sopar també es va “analitzar l’actualitat barcelonista i es van consensuar posicions, fet que va esdevenir un punt de suport als interessos del club, especialment en assumptes relacionats amb les escomeses que el Futbol Club Barcelona ha patit incessantment al llarg de la seva història i molt especialment en l’actualitat”, acabava el text.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)