Barça

Lewandowski, Raphinha i Koundé estaran en el clàssic

Convocatòria. Queden fora de la cita finalment De Jong i també Pedri

Cadira reservada per al Barça-Madrid per a Robert Lewandowski, Raphinha i Jules Koundé. Tots tres han entrat finalment en la convocatòria de Xavi Hernández que acaba de fer oficial el club. El polonès, el brasiler i el central francès han superat les últimes proves i s’apunten al clàssic. Qui ho tenia més difícil era Koundé però s’ha recuperat a temps i tots tres ja tenen l’alta mèdica.

Qui no hi serà és Frenkie de Jong. S’havia especulat que el neerlandès assumiria sotmetre’s a una infiltració per poder jugar, però finalment ha quedat fora de la llista. També Pedri, que ja se sabia. Xavi no vol córrer riscos en el seu cas tenint en compte l’historial recent de lesions i recaigues.

La llista completa és la següent: Ter Stegen, Cancelo, Balde, Araujo, Iñigo, Gavi, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Peña, Joao Félix, Christensen, Alonso, Romeu, Gündogan, Koundé, Astralaga, Laimne Yamal, Fermín, Cubarsí, Marc Guiu i Hèctor Fort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)