Barça

L’1x1 del Barça en el clàssic

Per Oriol Tortajada

Ter Stegen (90’)
BATUT
Sense la brillantor d’altres clàssics. Hauria pogut fer alguna cosa més en el primer dels dos gols de Bellingham. Si en lloc d’anar a mà canviada, hagués provat d’aturar el xut a mà natural, segurament el desenllaç hauria variat.
Araujo (90’)
ENÈRGIC
De nou, guanyador en el duel individual amb Vinícius. L’actitud de brasiler va encendre la grada, però el seu futbol no va encendre el clàssic. A Araujo, Gil Manzano i el VAR li van escatimar un penal de Tchouaméni. Ni revisat.
Christensen (90’)
SOBRI
Venia de descansar el dia del Xakhtar i va fer parella a l’eix amb Iñigo Martínez com el dia del partit contra l’Athletic. Fiable. Els tres centrals, de fet, van rendir a un bon nivell, cadascú en les seves funcions.
Iñigo Martínez (90’)
CREIXENT
Tercera titularitat en els últims set dies. Cada dia que passa s’acosta més a la versió de l’Iñigo de l’Athletic. Va enviar una rematada de cap al pal. Una constatació: Xavi l’ha recuperat per a la causa després del drama de Son Moix.
Balde (90’)
APAGAT
Li va tornar a faltar certa espurna. Entre Fede Valverde i Carvajal van tenir controlada la situació i Balde no va ser transcendent en atac. Tampoc va patir amb Rodrygo, que tenia tendència a abandonar la banda.
Gavi (90’)
OMNIPRESENT
El millor del Barça en el clàssic. Ell i Fermín es van menjar el mig del camp del Madrid en els primers quaranta-cinc minuts. Tot va canviar després. Enorme en intensitat i guanyador de desenes de duels directes. Gavi i deu més.
Gündogan (90’)
GOLEJADOR
El seu gol, l’única alegria del Barça en el partit. Un dels set debutants blaugrana en el clàssic. Bona societat amb Gavi actuant els dos a la base del famós quadrat. Primer gol amb el Barça. Bellingham li va robar totes les portades.
João Cancelo (77’)
DESUBICAT
La sorpresa tàctica de Xavi. Sorpresa relativa perquè va jugar d’extrem enganxat a la banda, però ja s’havia especulat amb avançar la seva posició en la prèvia. No va tenir el millor dia. No és el mateix aparèixer que ser-hi.
Fermín (72’)
CORATJÓS
De la felicitat de Las Vegas a la frustració de Montjuïc. El clàssic de la gira li va canviar la vida i el seu primer clàssic de lliga queda enterrat sota terra. Magnífic en el primer acte, amb pilota al pal inclosa, i diluït en la segona part.
João Félix (77’)
VIGILAT
Era el seu primer clàssic i els culers n’esperaven més. Més detalls individuals que efectivitat real. La seva millor acció va ser una sotana amb cursa cap a porteria, que Carvajal va neutralitzar amb una gran acció defensiva.
Ferran (61’)
VOLUNTARIÓS
Més associatiu que rematador. Va intervenir en el gol de Gündogan i va treballar per a l’equip. La mostra va ser el seu placatge a Vinícius en una acció a la banda. Va ser el primer substituït de Xavi. Lewandowski no ho va fer millor.
‘Lewi’ (29’)
LENT
No jugava des del dia del Porto, feia 24 dies. Xavi li va donar mitja horeta, més per galons i per nom que per cap altra cosa. Ritme baix.
O. Romeu (18’)
FEIXUC
Venia ferit en l’orgull pel gol de Sudakov el dia del Xakhtar i ahir va tornar a jugar lent i imprecís. No va estar bé amb la pilota.
Lamine (13’)
HISTÒRIC
El futbolista més jove de la història que ha jugat un clàssic (16 anys i 107 dies). Té el rècord, però va passar de puntetes pel clàssic.
Raphinha (13’)
TÈNUE
Un cas similar al de Lewandowski. L’exigència del clàssic no era un dia propici per a reaparicions. Els canvis no van funcionar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)