Barça

Pedri i Frenkie pensen en Anoeta i Tchouaméni, KO

Barça. El canari i el neerlandès volen ser a Sant Sebastià; el madridista té fracturat el segon metatarsià del peu esquerre

El Barça es va entrenar ahir al matí després del cop moral rebut en el clàssic i ho va fer amb la mirada posada ja en el partit de dissabte (21 h) al Reale Arena contra una Real Sociedad que aquesta jornada no va passar de l’empat a Vallecas (2-2). Per al partit contra l’equip d’Imanol Alguacil, Xavi espera poder disposar ja de Pedri i Frenkie de Jong, els dos grans absents en el partit contra el Real Madrid. En el cas de Pedri, ja acumula més de dos mesos de baixa per la lesió al recte anterior de la cuixa dreta que es va fer el dia 24 d’agost en un entrenament, la mateixa que es va fer la temporada anterior contra el Manchester United. En el cas del neerlandès, està de baixa des del dia del Celta, el 23 de setembre, per una sindesmosis tibioperoneal distal al turmell dret. Cap dels dos va arribar a temps per al clàssic, però tenen ara una setmana per fer net, perquè el Barça no té partit de Champions fins al 7 de novembre i tampoc jugarà aquesta eliminatòria de la copa. Sergi Roberto quedaria com a únic inquilí de la infermeria.

Una víctima del clàssic va ser el migcampista francès Aurélien Tchouaméni. El jugador va abandonar Montjuïc fent broma i aparentment bé, però ahir el Real Madrid va confirmar que té una fractura per estrès en el segon metatarsià del peu esquerre. El període de baixa total podria oscil·lar entre les sis i les vuit setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)