Barça

Gündogan alça la veu

Ressonen en el Barça les paraules d’Ilkay Gündogan després d’un clàssic que el Barça guanyava, amb una bona primera hora de joc i gol precisament de l’excapità del City, fins que l’equip es va desdibuixar i el Madrid va aprofitar l’encert de Bellingham per endur-se els tres punts de Montjuïc. Gündogan va parlar clar després, amb unes crítiques tan nítides com sorprenents pel que va veure al vestidor.

“Vull ser sincer però sense passar-me, perquè no vull dir res que no toqui. Vinc del vestidor i òbviament la gent està decebuda, però després d’un partit tan important i d’un resultat negatiu, m’agradaria veure més ràbia i decepció”, explicava als micròfons de DAZN. “Les emocions han d’aflorar més quan perds. I quan saps que ho pots fer millor, i no reacciones, això es veu al camp. Hem de créixer molt en aquest sentit perquè si no, el Madrid o fins i tot el Girona se n’aniran.” Gündogan afegia: “No he vingut aquí per perdre així aquest tipus de partits o permetre que s’obrin aquestes diferències. Jo també tinc responsabilitat com a jugador veterà per no permetre que l’equip pensi així. Ens cal resistència.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)