Barça

El Barça és el millor equip femení de l’any

BARCELONA

El FC Barcelona ha estat guardonat com a millor equip de l’any en categoria femenina. No hi havia possible rival. El conjunt dirigit per Jonatan Giráldez es va proclamar campió de lliga, de la Champions, de la supercopa d’Espanya i tot amb números de rècord. A més, sis de les seves integrants estan nominades a la Pilota d’Or i són Aitana Bonmatí, Patri Guijarro, Mapi León, Asisat Oshoala, Salma Paralluelo i Fridolina Rolfö.

El premi l’han recollit el president Joan Laporta, l’entrenador Jonatan Giráldez i la jugadora Patri Guijarro. Laporta ha fet un discurs en què ha combinat català, castellà, anglès i francès: “Estem més que contents i vull agrair els organitzadors per la distinció. També vull agrair a tot el club, que ha treballat molt dur i que fa molts anys que aposta pel futbol femení. A més, agrair els socis i els aficionats del Barça arreu del món per fer costat a l’equip femení. Aquest premi és per a vosaltres”.

Giráldez ha afegit que veu “les jugadores entrenar cada dia amb molta intensitat i treball dur per millorar i superar-se cada dia per seguir donant alegries a l’afició. És un dels nostres deures guanyar cada cap de setmana i és important els nivells i experiències que ellen adquireixen per reaccionar sobretot en el moments difícils”. Guijarro, per la seva banda, ha expressat que el secret de l’equip “és l’ambició que tenim totes i el fet de voler ser millors cada any”.

En l’apartat masculí, el Manchester City de Pep Guardiola s’ha endut el guardó a millor equip del món per la gran temporada que va protagonitzar guanyant el triplet de la Premier, FA Cup i Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)