Barça

Mapi León i Araujo, ambaixadors del Fundació Barça

Mapi León i Ronald Araujo son els ambaixadors de la Fundació Barça Genuine aquesta temporada 2023/24. La notícia va ser rebuda, durant la tarda d’ahir, amb molta alegria per part de la plantilla d’aquest equip, format per 20 homes i 7 dones amb discapacitat intel·lectual, que van rebre la visita dels dos dorsals 4 del primer equip femení masculí quan estaven a punt de començar la sessió d’entrenament. Al Camp 5 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper hi va haver abraçades, petons i mostres indissimulades d’alegria. Hi va haver també parlaments de l’ambaixador i de l’ambaixadora, i uns rondos que van fer gaudir de valent a tothom. Tot plegat en presència del vicepresident de l’Àrea Econòmica del FC Barcelona, Eduard Romeu, que està present molt sovint als partits del Fundació Barça.

Abans de la trobada, Ronald Araujo es mostrava molt content: “Em va fer molt feliç que em proposessin ser l’ambaixador d’aquest equip. Els futbolistes d’elit tenim molta visibilitat i hem de ser especialment responsables amb les nostres actituds”. Mapi León, per la seva banda, es manifestava en termes similars: “Fins que no ets a dins del Barça no entens què és això de ‘Més que un Club’. Em fa molta il·lusió ser l’ambaixadora del Fundació Barça, crec que aprendré molt d’aquesta experiència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)