Barça

Laporta: “És un orgull tenir Xavi per la seva qualitat professional i humana”

El president del Barça, Joan Laporta, ha visitat aquesta tarda les obres de l’Spotify Camp Nou per comprovar-ne en primera persona la seva evolució. Preguntat pel primer equip i la figura de Xavi Hernández, el màxim mandatari del club ho ha tingut clar: “Vull deixar clar que, tal com ja ha dit Deco i altres directius de la junta, estem totalment al costat del nostre entrenador. És un orgull tenir a Xavi per la seva qualitat professional i humana”, ha comentat Laporta, que afegia: “Som una pinya i tanquem files. En aquest moment és molt important estar junts”.

Laporta, optimista de mena, ha recordat que l’equip es troba en bona situació en les competicions que participa, rebaixant el nerviosisme o neguiteig que s’ha despertat després dels darrers partits: “Estem en la pomada i això és molt important. Estem ben situat en la Champions League i la lliga”, ha explicat el president del club blaugrana que sentenciava: “Afrontem un període en el qual es poden recuperar els lesionats i Xavi tindrà tots els efectius disponibles. Estem ben situats i el més important és com acaba. S’està treballant per estar forts en el tram final del curs”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)