Barça

La visita de Gavi

Barça. El migcampista blaugrana, que s’acomiada de la temporada després de la greu lesió al genoll, saluda els seus companys en l’entrenament d’ahir. Serà operat el proper 28 de novembre

Gavi ja mira cap endavant. El migcampista de 19 anys diu adeu a la temporada, a causa del trencament complet del lligament encreuat anterior del genoll dret amb afectació al menisc extern que es va produir en l’últim partit de la selecció espanyola, però pensa en la recuperació. De fet, ja té data per operar-se, el proper dimarts 28 de novembre, i serà el cirurgià Joan Carles Monllau, a l’Hospital de Barcelona, qui l’intervindrà. El jugador, amb les crosses, va visitar ahir els seus companys, als quals va sorprendre exercitant-se al gimnàs de la ciutat esportiva Joan Gamper. Apreciat en el vestidor, va ser rebut amb una calorosa ovació i va rebre abraçades de tothom. També va parlar amb Xavi Hernández. El tècnic va fer-se una lesió similar el desembre del 2005 i després de superar-la va oferir la seva millor versió.

En la sessió d’ahir les novetats van ser Iñigo Martínez, Ferran Torres, Lamine Yamal i João Félix, que van tornar de les seves respectives seleccions. A la infermeria hi continua Ter Stegen, que s’haurà de veure si es recupera del mal d’esquena que li ha impedit jugar amb Alemanya durant l’aturada i està a punt per al duel de lliga de dissabte (14 h) al camp del Rayo Vallecano. També continua amb la rehabilitació Frenkie de Jong, mentre que João Cancelo, ja a Barcelona, tenia febre i no es va entrenar.

Gol de Lewy amb Polònia

Robert Lewandowski va veure porteria ahir en la victòria (2-0) de Polònia en un amistós contra Letònia. El davanter culer va disputar 61 minuts. Els mateixos que Ilkay Gündogan, en un altre amistós, en què Alemanya va perdre (2-0) contra Àustria. També va jugar ahir Jules Koundé, però en matx oficial, de fase de classificació per a l’Eurocopa, encara que sense transcendència, perquè França ja estava classificada. El defensa va acumular 64 minuts en l’empat dels (2-2) bleus contra Grècia. Per la seva banda, Fermín va sumar 70 minuts amb el combinat estatal que va empatar (1-1) amb Bèlgica. Tots tornen sans. Ronald Araujo, amb l’Uruguai, i Raphinha, amb el Brasil, han tingut partit aquesta matinada.

RETORNS

Ahir van incorporar-se Iñigo Martínez, Ferran Torres, Lamine Yamal i João Félix

TOCATS

Ter Stegen continua recuperant-se del mal d’esquena i Cancelo, enfebrat, no s’exercita
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)