Barça

Deco: “Gavi és insubstituïble”

La lesió de Gavi ha trastocat greument els plans del Barça aquesta temporada, i és que tal com ha confessat Deco en una entrevista concedida a EFE el migcampista de Los Palacios “és insubstituïble”. “A hores d’ara, Gavi és un jugador que no es pot substituir. No hi ha al mercat cap jugador disponible per fer la seva feina, ni amb la seva mentalitat, ni amb la seva capacitat. Discutir sobre substituir Gavi és un error; és una equivocació pensar que trobarem un jugador per suplir-lo. No el trobarem i no ens tornarem bojos per fer-ho”, ha dit el director esportiu del Barça, que ha aprofundit en la gravetat de la lesió: “Estem molt tristos, però estic segur que tornarà fort, es recuperarà. És un xaval jove que té una força increïble, i el que farem és ajudar-lo perquè torni fort, que es prengui el temps que sigui per recuperar-se. I això és el més important.”

A banda del contratemps que suposa la lesió de Gavi, Deco ha parlat de com s’afrontarà el mercat d’hivern, amb el nom de Vitor Roque com a gran protagonista. ““La incorporació de Vitor Roque serà en funció del fair play. Depenent del que generem, ho faríem. Amb la lesió de Gavi, sorgeix un nou escenari i nosaltres ho valorarem en funció del que puguem fer. Estem veient a nivell econòmic què podem fer”, diu el portuguès, conscient que al gener les opcions són limitades: “Al gener, els jugadors importants juguen als seus equips i no veig tan fàcil fitxar un jugador important que ens pugui aportar coses al mercat d’hivern. Estem assimilant el que ens ha passat, estem mirant, veient el que tenim i prendrem una decisió. Primer, trobar un substitut de Gavi és impossible. Segon, incorporar un altre jugador, dependrà del que ens convingui més. Si és un o són dos (un altre a més de Vitor Roque) dependrà del marge econòmic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)