Barça

Incògnita Ter Stegen

Barça. El porter, amb molèsties a l’esquena, segueix sent dubte per al partit de demà al feu del Rayo. “Ho intentarem, però a veure com estic”, diu

La presència de Marc-André ter Stegen demà (14 h) al feu del Rayo Vallecano és una incògnita. I és que el porter continua tractant-se dels problemes d’esquena que arrossega i que li van fer abandonar la concentració de la selecció alemanya la setmana passada sense jugar cap partit. Des d’aleshores, encara no s’ha exercitat amb normalitat amb el grup, tampoc ahir. De fet, precisament ahir, en la gala dels premis Marca 2023, en què va ser guardonat amb el trofeu al millor jugador de la temporada passada i el de porter menys golejat, va explicar que no té clar si arribarà: “Caldrà veure com evoluciona. Estem en contacte amb els metges cada dia per avaluar com seguir. Ho intentarem, però a veure com estic.” Iñaki Peña seria el relleu.

Laporta, ni piu de fitxatges

En el mateix acte, Joan Laporta va esquivar les preguntes sobre si el club estudia fitxar algun jugador després de la greu lesió de Gavi: “En principi pensem que tenim una plantilla molt competitiva i l’entrenador té elements per continuar fent una bona campanya”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)