Barça

Laporta veu fonamental l’actualització del cens

El Barça ha fixat pel dijous 30 de novembre el termini per actualitzar el cens de socis i sòcies del club, i n’hi ha que no han fet el pas. El president, Joan Laporta, anima a fer-ho: “Entre els nostres socis i sòcies hi ha gent gran que encara no ha actualitzat les seves dades. I també molts joves. Els animo que ho facin i també animo els socis i sòcies que ja s’han censat que ajudin a fer-ho els qui encara no ho han fet. És molt important pel club”, ha explicat Laporta als mitjans del club.

Laporta subratlla el fet que l’actualització del cens de socis i sòcies és de cabdal importància per al club. “És fonamental per al funcionament intern democràtic i perquè puguem oferir als socis i sòcies de tot el món un millor servei, que serà més personalitzat. Serà una millora enorme”, ha comentat. “És molt senzill de fer, però qui tingui dificultats pot trobar la solució connectant amb el web del club o trucant a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista”, hi ha afegit. “Tenim un model associatiu on els socis i sòcies són els propietaris. És molt important conèixer quants som i qui som, per això és obvi que el cens s’ha d’anar actualitzant”, ha dit també el president.

L’actualització de dades per part dels socis i sòcies del FC Barcelona és un precepte marcat als Estatuts del Club. Els socis i sòcies que encara no han actualitzat les seves dades ho poden fer de forma digital, a través del web del club i l’app socis, o de forma presencial, a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)