Barça

Punt insípid del Barça a Vallecas

1a divisió. El Barça treu un empat del camp del Rayo gràcies a un gol de Lejeune en pròpia porta a set minuts del final. Queixes culers en el gol concedit al Rayo i en un possible penal a Raphinha no assenyalat per Munuera Montero i el VAR

Al Barça se li torna a resistir Vallecas. Després de dues derrotes en les dues anteriors visites a l’estadi del Rayo, avui l’equip de Xavi només ha estat capaç de sumar un punt, i sort n’ha tingut del gol en pròpia porta del central Lejeune a només set minuts del final. Mal partit del Barça un dia més, coincidint amb el retorn de Frenkie de Jong a l’equip després de dos mesos lesionat. Frenkie ha estat titular i també Pedri però a l’equip li ha faltat fluïdesa i sobretot li ha faltat presència en atac. Sota pals Iñaki Peña ha cobert la baixa de Ter Stegen. No ha pogut evitar el gol de l’equip de Francisco.

El gol del Rayo ha arribat al minut 38. Unai López ha servit una falta que Iñigo Martínez havia comès sobre Isi, la defensa del Barça ha refusat en primera instància, Trejo ha connectat el xut des de fora l’àrea en l’acció continuada que Iñigo ha taponat bé amb el cos i en un altre refús, Unai, el mateix que havia servit la falta ha rematat de primeres de nou des de fora l’àrea i la pilota ha dibuixat una trajectòria de dins cap a fora i ha acabat entrant enganxada al pal fent estèril l’estirada d’Iñaki Peña. Gran gol per l’execució del xut final, però gol amb polèmica perquè el Barça ha reclamat fora de joc posicional d’Òscar Valentín en l’origen de l’acció, abans del primer refús amb el cap de Balde. Una acció amb certes similituds a aquella viscuda pel Barça a Granada que va acabar amb gol anul·lat a Joao Félix perquè l’àrbitre d’aquell dia sí va interpretar que Ferran, també en fora de joc posicional, intervenia en l’acció. Accions similars, criteris diferents.

Només una acció de perill del Barça en tot el primer temps, després d’un eslàlom de Lamine Yamal i res més. En la segona meitat, el Barça ho ha provat amb la via del joc aeri. Ferran, Pedri i Iñigo Martínez han perdonat en tres accions de cap (53’, 56’, 64’). Després ho ha provat Raphinha en la primera pilota que tocava, però el seu xut s’ha estavellat a l’arrel del pal (76’). Aquesta acció ha estat el preludi del gol de l’empat: Iñigo Martínez ha enviat una pilota llarga per a Balde, habilitat pel Pacha Espino, i la seva centrada l’ha acabat introduint accidentalment Lejeune amb la punta de la bota a la seva pròpia porteria, en l’intent d’evitar la rematada de Lewandowski (83’).

El Barça també s’ha queixat d’un possible penal a Raphinha en el tram final. Sergio Alegre, membre del cos tècnic blaugrana, ha vist la vermella directa per protestar. El punt sumat és insuficient i no serveix per dissipar els dubtes que havia generat l’equip abans de l’aturada de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)