Barça

L’últim abans de l’aturada

Lliga F. Sense Alexia, Paredes, Mapi i Oshoala, el Barça visita l’Athletic amb l’objectiu de mantenir els sis punts respecte al Madrid

Després de la remuntada de prestigi a Frankfurt que permet al Barça continuar líder del grup A de la Champions, toca centrar-se en la lliga. Avui, encara amb les baixes d’Alexia Putellas i Irene Paredes, a qui es van unir a la infermeria Mapi León –amb cervicàlgia– i Asisat Oshoala –molèsties als isquiotibials– l’espera l’Athletic Club (18 h, DAZN), un equip de la part mitjana de la taula, amb un balanç de cinc derrotes i quatre victòries. El conjunt basc es troba a 15 punts de les blaugrana, que només tenen al cap emportar-se la victòria per continuar invictes i mantenir els sis punts d’avantatge respecte al Madrid, que va sortir golejat en la visita a l’estadi Lluís Companys.

Aquest serà l’últim partit abans de l’aturada de seleccions per als propers compromisos de la Nations League. Un nou triomf, doncs, permetria al conjunt de Jonatan Giráldez fer els deures abans d’afrontar un mes de desembre també exigent, amb dos partits de lliga i dos de Champions contra el Rosengard. “Abans de l’aturada hem d’acabar bé. Hem de treure un bon resultat per consolidar el que hem fet fins ara”, va dir Giráldez. “Haurem de fer un gran partit per guanyar. A casa seva, l’Athletic és un equip que ofereix molt bona versió, només ha perdut un partit”, va completar el tècnic.

El Llevant Les Planes busca un triomf per mirar cap amunt

El Llevant Les Planes rep avui la visita del Madrid CF (16 h, DAZN) amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria després de l’ensopegada per la mínima contra el Betis. Les de Ferran Cabello han fet un excel·lent inici de temporada, amb quatre victòries, tres empats i només dues derrotes, que les han situat en la sisena posició de la taula, amb només tres punts menys que el rival d’avui. Així doncs, aquesta tarda les de Sant Joan Despí tenen una gran oportunitat de continuar mirant cap amunt. El conjunt madrileny ve de perdre contra l’Atlético de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)