Graham Hansen lidera una altra golejada

No ha fallat el Barça en l’últim partit abans de l’aturada de seleccions per als propers compromisos de la Nations League. L’equip entrenat per Jonatan Giráldez ha superat (0-4) l’Athletic en un duel sense Alexia Putellas, Irene Paredes, Mapi León i Asisat Oshoala i, líder, manté la distància de 6 punts amb el Real Madrid. Graham Hansen amb un gol i tres assistències, ha estat la figura.

Tot i això, li ha costat a les culers fins que Marta Torrejón (36’) ha obert la llauna rematant una centrada de Graham Hansen des de la banda dreta per fer el 0-1. A partir tot ha estat més planer per les blaugrana que després del descans han fet via.

Graham Hansen (54’) ha tornat a ser clau, aquesta vegada marcant, després d’una gran jugada individual que ha finalitzat amb un xut des de la frontal per obrir escletxa. La noruega ha seguit estirant del carro després, amb una nova assistència, ara a Patri (87’), que ha rematat una centrada al punt de penal. I per acabar-ho de rematar el quart, amb assistència de nou de Graham Hansen que ha passat al punt de penal per Aitana (92’) que ha culminat la golejada.

El matx també ha deixat el debut oficial de la jove italiana Giulia Dragoni de 17 anys.