Barça

“El partit és una final”

Xavi Hernández i João Cancelo Entrenador i defensa del Barça

Ho tenen clar al Barça; el partit d’avui contra el Porto és absolutament essencial. “És una final”, van coincidir a dir ahir en la prèvia tant l’entrenador, Xavi Hernández, com el representant del vestidor que va parlar, João Cancelo. “Ens hi juguem molt, és un partit molt transcendent i vital per a aquesta competició”, creu Xavi. “Pot ser un punt d’inflexió, ens podem classificar com a primers de grup i seria un objectiu complert passar als vuitens de final després de dues temporades sense fer-ho”, va explicar el preparador.

L’equip no rutlla, és una realitat. No obstant això, el tècnic té plena confiança que la situació es revertirà. “Amb la majoria d’aquests jugadors hem jugat grans partits i hi hem de creure; el joc i els resultats tornaran”, va assegurar. “El diagnòstic és clar: fallem en la pressió alta, en la pressió postpèrdua, en posicionament, en la intensitat i la mentalitat... són moltes coses. Però ho tornarem a fer bé. Si no, no seria aquí.” “És qüestió de paciència, els jugadors estan a gust amb el sistema i els plantejaments”, va explicar.

En aquesta línia també es va expressar Cancelo. “Ho aconseguirem perquè estem treballant cada dia i tots tenim molta ambició”, va asseverar. “Els últims partits no hem jugat com volíem. Hem de millorar. Ara, a més, han tornat jugadors importants, com Frenkie, que ens dona molt.” “El futbol et dona oportunitats d’hora i ara contra el Porto en tenim una altra”, va cloure.

LA PRÈVIA

Hi hem de creure; el joc i els resultats tornaran. Ho tornarem a fer bé. Si no, no seria aquí
Xavi Hernández
ENTRENADOR DEL BARÇA
Ho aconseguirem perquè estem treballant cada dia i tots tenim molta ambició
João Cancelo
DEFENSA DEL BARÇA

Laporta fa pinya amb Xavi

Joan Laporta va donar ahir, en la presentació de La Marató de TV3, tot el suport del club a Xavi Hernández. “Fem pinya amb Xavi”, va manifestar. “Per nosaltres és un orgull tenir un entrenador com Xavi, hi tenim tota la confiança”, va assegurar. “Hem recuperat lesionats que li donen solucions. Se n’ha sortit tot aquest temps sense ells, cosa que no era fàcil. Confiem que vagi bé. Està molt motivat. Hem estat parlant aquests dies. Té tota la nostra confiança.” En aquest sentit, Xavi va ser interpel·lat per les paraules del president en la roda de premsa. “Amén”, va reblar. “Ja ho he dit. Em sento amb suport. Parlo cada dia amb el president i amb Deco. Creuen en el projecte i en nosaltres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)