Barça

Un altre revés per a Ansu

Una altra lesió. El davanter de 21 anys, cedit pel Barça al Brighton, s’haurà d’aturar un altre cop a causa d’un problema muscular. “El perdrem per un llarg període”, va dir el tècnic Roberto de Zerbi

Ansu Fati està de pega. El davanter de 21 anys, cedit pel Barça al Brighton sense opció de compra, s’ha tornat a lesionar. I quan millor estava. Un altre revés per a un futbolista avesat, per desgràcia, a les lesions, que no li permeten estabilitzar-se ni fer l’eclosió que se li entreveia amb només 17 anys, quan va demostrar tenir, a aquella curta edat, nivell per jugar en un club com el blaugrana. Aleshores (2020/21) una greu lesió al genoll esquerre, que es va complicar, el va deixar fora de combat per una temporada, i després (2021/22), ja rehabilitat del genoll, va ser als isquiotibials de la mateixa cama esquerra, al bíceps femoral, on va prendre mal també de forma severa, i va passar també la temporada gairebé en blanc. En total, pràcticament va passar dues campanyes sense jugar, cosa que, òbviament, el va afectar moltíssim posteriorment a l’hora de retrobar-se futbolísticament. I el curs passat (2022/23) no va acabar sent del tot satisfactori en aquest sentit, ja que no va jugar gaire –51 partits en totes les competicions, però només 14 de titular, amb 10 gols marcats– però, en canvi, sí que va trobar l’equilibri físic, perquè no es va lesionar.

Sense sentir la confiança de Xavi, l’últim dia de mercat va optar per marxar al Brighton a la recerca de més minuts, i li estava anant de meravella darrerament. En 14 partits jugats, sis com a titular, havia sumat quatre dianes i una assistència, i just quan havia guanyat pes en l’equip que orienta Roberto de Zerbi, dissabte es va lesionar. Els isquiotibials de la cama dreta van ser aquesta vegada els que el van frenar, en el minut 21 del matx que el Brighton estava disputant al feu del Nottingham Forest. Ahir el tècnic del conjunt anglès va confirmar la lesió. “El perdrem per un llarg període”, va assegurar. No obstant això, des de l’entorn d’Ansu creuen que en menys d’un mes podria estar ja recuperat i tornar a competir. El Barça, mentrestant, s’ho mira de prop, pendent d’un futbolista que continua sent un valor del club.

EL PROBLEMA

El futbolista té una lesió als isquiotibials de la cama dreta

RETORN

L’entorn del jugador creu que en menys d’un mes podria estar competint
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)