Barça

L’Atlético Paranaense anuncia l’adeu de Vitor Roque

L’arribada de Vitor Roque el Barça és imminent i serà aquest mercat d’hivern. L’Atlético Paranaense, encara actual equip del davanter brasiler, ha anunciat a les seves xarxes que el partit que el club disputarà demà contra el Santos (22.30h) serà l’últim de Roque abans de posar rumb cap a Europa i cap a Barcelona.

Per tant, s’ha confirmat el que s’esperava: que el davanter serà blaugrana aquest mes de gener i no la pròxima temporada, tal com s’havia anunciat en un principi. De fet, la intenció del Barça era la d’incorporar Roque abans, fet que va guanyar pes amb la lesió de Gavi, que es perdrà tota la temporada. La baixa del migcampista ho ha accelerat tot i l’anunci de l’Atlético Paranaense fa pensar que la lliga ha donat el vistiplau al Barça per incorporar el davanter.

Aquest mateix migdia se li ha preguntat a Xavi per la seva arribada al mercat d’hivern, però el tècnic s’ha limitat a dir que treballava constantment amb Deco i amb l’àrea esportiva i que era aviat per parlar encara de res. El comunicat del club brasiler, però, confirma que el tècnic podrà comptar amb Roque a partir del gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)