Barça

Irene Paredes torna lesionada

Baixa. La central blaugrana, que va ser convocada amb la selecció espanyola malgrat haver-se perdut els darrers partits amb el Barça per una amigdalitis, estarà diverses setmanes de baixa i ja no tornarà a jugar en el que queda del 2023

Aturada de seleccions cara per al Barça. Jonatan Giráldez perdrà per diverses setmanes una de les jugadores clau en el seu esquema: Irene Paredes. La central té una lesió muscular al recte anterior de la cuixa dreta i ja no podrà tornar a jugar fins al 2024 i es perdrà dos partits de lliga i dos de Champions.

Una lesió que Paredes s’ha fet en la darrera concentració amb la selecció espanyola. La convocatòria de Montse Tomé ja va ser polèmica perquè va convocar Alèxia Putellas i la mateixa Paredes, que s’havien perdut els darrers quatre partits amb el Barça. La capitana, amb molèsties al genoll, va tornar a Barcelona, però la central, que havia arrossegat una amigdalitis que la va deixar debilitada, va quedar-se malgrat els advertiments del Barça. Després de disputar 67 minuts contra Itàlia, ja no va jugar contra Suècia per unes molèsties que han acabat en lesió. Es dona el cas que Paredes ja va anar amb la selecció espanyola en l’aturada del passat mes d’octubre després d’haver tingut una elongació muscular a l’adductor de la cuixa dreta. No va jugar contra Itàlia per aquests problemes físics, però tampoc va poder fer-ho contra Suïssa per un error informàtic. És a dir, dues concentracions en què només ha jugat un dels quatre partits. Tot plegat, tensa més la relació entre el Barça i la federació espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)