Barça

Iñaki Peña: “Des que vaig firmar amb el Barça quan era un nen, que somiava en això que estic vivint ara”

Champions League

A banda de Xavi Hernández, en la prèvia de l’Anvers-Barça també ha parlat el porter Iñaki Peña, que demà jugarà el seu quart partit seguit com a titular i el segon en la Champions. Va fer dos grans partits contra el Porto i l’Atlético, però ve de rebre quatre gols contra el Girona.

Se sent fort anímicament?

“Estic molt content pel recolzament extern que estic rebent. Que l’afició cridi el teu nom és una sensació especial per a qualsevol jugador de la casa. Aquest suport i aquesta confiança també la noto a dins el vestidor i això reconforta.”

Una gran oportunitat

“Des que vaig firmar sent un nen amb el Barça el meu objectiu era acabar sent titular en aquest club. Al final l’oportunitat m’ha arribat per culpa de la lesió de Marc, que no és un escenari que ningú hauríem volgut, però personalment estic satisfet i amb voluntat d’aprofitar aquesta oportunitat.”

Víctor Valdés com a referent

“El meu ídol sempre ha estat Víctor Valdés. A nivell de caràcter i per tot el que ell transmetia. Valdés sempre ha estat un mirall per mi.”

Sobre Ter Stegen

“Porto quatre o cinc anys entrenant a diari amb Ter Stegen. És una gran porter i he après moltes coses d’ell. És un dels millors porters del món i aprendre d’ell em fa ser millor a mi.”

Massa gols rebuts

“L’any passat l’equip va estar millor a nivell defensiu i es van assolir unes xifres record pel que fa als pocs gols encaixats. Ara estem encaixant més gols, però pel nostre estil i la nostra filosofia com a club, l’aspecte ofensiu sempre ha estat més important. El que hem de fer és trobar un equilibri.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.