Barça

“Dic que estem en construcció perquè hem de jugar millor”

Xavi Hernández i Iñaki Peña Entrenador i porter del FC Barcelona

La desfeta contra el Girona en el derbi ha tornat a sacsejar el famós entorn. El bon partit contra l’Atlético ha caigut ràpid en l’oblit i les crítiques a Xavi i a l’equip han reaparegut en els dos últims dies. Res nou per a Xavi, habituat a les tempestes en aquest club: “Com a staff no ho podem controlar tot. Tots els de l’staff som culers des del bressol i sabem com funciona això. Quan Laporta em va trucar i encara érem a Qatar, jo ja vaig advertir els membres del meu equip que hi hauria crítiques constants i estem preparats per gestionar-ho.” “El vestidor està emprenyat perquè vam perdre un partit contra el Girona en què vam merèixer més. El partit contra el Girona va ser bo, però vam fallar a les àrees. La sensació va ser una mica com la del dia del Madrid, que fas un bon partit, però perds.” “Quan dic que l’equip està en construcció és perquè veníem de dos anys de competir en l’Europa League. Estem tocant coses i fent canvis. Ara estarem en els vuitens de la Champions i aquest era l’objectiu, però seguim en construcció perquè l’equip ha de ser encara molt més constant per aconseguir els reptes. Hem de jugar millor, a això em refereixo. Estem a la meitat del camí per veure un Barça gran.”

També va parlar ahir Iñaki Peña, que avui jugarà el seu quart partit seguit com a titular i el segon en aquesta edició de la Champions. Va fer dos grans partits contra el Porto i l’Atlético, però ve de rebre quatre gols contra el Girona. “L’any passat l’equip va estar millor en l’aspecte defensiu i es van assolir unes xifres rècord pel que fa als pocs gols encaixats. Ara estem encaixant més gols però, pel nostre estil i la nostra filosofia com a club, l’aspecte ofensiu sempre ha estat més important. El que hem de fer és trobar un equilibri”, va considerar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)