Barça

Ronald Araujo no es mou

Mercat. El Barça tanca la porta a negociar amb el Bayern de Múnic una sortida de Ronald Araujo, ni ara a l’hivern ni en el mercat estival. El compromís del central també és total

Ronald Araujo és patrimoni del FC Barcelona. El carismàtic central uruguaià, un dels membres del vestidor blaugrana que més sintonia tenen amb l’afició, continuarà vestint la samarreta del Barça perquè ni ell vol abandonar el club, ni Laporta ni el club el volen vendre a ell. El serial Araujo ha acabat abans de començar, com aquell qui diu. El Bayern de Múnic s’havia interessat recentment per la seva situació i havia contactat amb l’entorn del jugador, però Araujo sempre ha tingut clar que el seu lloc és al futur Spotify Camp Nou. Ja en el passat va rebutjar una oferta interessant del Manchester United i ara també ha donat carbasses al totpoderós Bayern, que el tenia a l’agenda fins i tot com a opció en aquest mercat hivernal. Araujo està compromès amb el projecte de Xavi, se sent un jugador important per a l’entrenador, se sent estimat pels culers i entén que té el caràcter, la personalitat i el futbol necessaris per fer història com a blaugrana com van fer al seu dia altres centrals històrics com Carles Puyol i Gerard Piqué. Aquest és el seu desig i més des que forma part de la capitania, des de l’estiu passat. Compromís total.

Des de dins el club també es transmet el missatge que el Barça no és un club venedor. Javier Tebas en cada finestra de mercat convida el Barça a fer alguna gran venda i l’estiu que ve tornarem a escoltar la cançó de l’enfadós, però en el supòsit que el Barça acabi alliberant una gran fitxa, els ulls no miren cap a Araujo. Xavi i Deco tenen clar que Araujo és el líder de la defensa i una peça de la qual no poden prescindir. El missatge difós des del club és clar: Ronald Araujo no es mou del Barça. El central de 24 anys ha jugat 11 partits de lliga aquesta temporada, vuit dels quals com a titular, i ha marcat un gol. En la Champions League ha jugat de titular quatre dels sis partits de la fase de grups. Avui en la lliga contra l’Almeria tornarà a ser titular i tornarà a lluir la protecció maxil·lofacial que va portar a Mestalla contra el València.

COR BLAUGRANA

Araujo se sent identificat amb el projecte i vol triomfar aquí com Puyol i Piqué
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)