Barça

Giráldez: “La resta de contractes? Com abans se solucioni, millor”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, confia en tancar l’any amb bones sensacions amb una victòria contra el Rosengard. Pocs dies després de confirmar-se la seva marxa, el tècnic ha felicitat a les jugadores per la forma d’entrenar. El gallec ha explicat que Bruna podria reaparèixer i que Patri és dubte per una indisposició. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Resposta de les jugadores

“Les he felicitat per l’entrenament que han fet. Tenen ganes de demà. És important perquè és l’últim partit de l’any, el quart de la fase de grups i volem donar una alegria a l’afició i estar a molt bon nivell”.

Jugadores que acaben contracte

“Quan abans se solucioni, millor. Hi ha coses a nivell contractual que són delicades, s’han de prendre decisions importants. Hi ha renovacions que depenen de si venen o no altres jugadores. Per mi, com abans se solucioni, millor. És difícil que aguanyem fins l’últim dia que es pugui decidir què es fa amb les jugadores. Això ajuda a preparar el futur i a centrar-se en el present”.

Importància guanyar demà

“Podem fer un ple de victòries, ubicar-nos molt bé a la fase de grups i acabar amb bones sensacions. Estem jugant molt bé després de l’última aturada. A Rosengard vam treure un bon rendiment i m’agradaria fer un partit perfecte. Volem dominar d’inici, en totes les facetes del joc, i crear el major número d’ocasions possible. També volem fer gaudir l’afició, que s’ho mereix”.

Jana

“És una molt mala notícia per ella i les companyes. És una jugador amb molta projecció i ha patit una recaiguda. És un tema físic. A nivell mental, segur que afecten moltes coses. L’hem d’ajudar al màxim perquè pugui tornar el més aviat possible, quan estigui a punt i amb bones sensacions. Estarà fora unes quantes setmanes”.

Lesionades

“Compto amb Patri i Dragoni per demà, que avui no han entrenat. En funció com passin el dia i la nit decidirem. Hi ha hores per davant per veure com estan. No forçarem”.

Alexia

“No sabem exactament quan tornarà. Continua fent treball per recuperar-se de les molèsties, però hem de ser curosos amb la seva tornada. Ve d’una greu lesió i veurem després de nadal quines sensacions que té al gimnàs i a la gespa”.

Bruna

“Porta alguns entrenaments complets i amb bones sensacions. La idea és que entri demà en la convocatòria. En funció com vagi el partit, decidirem si pot sumar o no minuts”.

Fitxar a l’hivern

“Sempre estem oberts i receptius a les opcions que hi ha al mercat. La defensa és una posició qye hem d’intentar reforçar, sabent que hi ha jugadores d’altres posicions que estan rendint a molt bon nivell i estan ajudant. Busquem les opcions que hi ha, amb les restriccions econòmiques que tenim, per prendre la millor decisió. Tenim clar que no fitxarem per fixar. Fitxarem si realment podem aconseguir alguna cosa que millori el nivell de l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)