Més futbol

El Madrid, eliminat de la Champions

Patacada en el projecte del Real Madrid. El conjunt blanc ha quedat eliminat de la Champions després de només quatre jornades disputades de la fase de grups. L’equip d’Alberto Toril, molt qüestionat des de fa setmanes, ha perdut per 0-1 contra el París FC i ja no té cap opció de classificar-se per als quarts de final. Les madrilenyes tanquen el grup D amb un sol punt i ni tan sols guanyant les dues jornades que queden podrien passar de ronda, ja que el Häcken -amb 7 punts- i el París FC -amb 6- s’han d’enfrontar i un dels dos puntuarà en la pròxima jornada.

L’únic punt que suma el Madrid és el que va aconseguir contra el Chelsea en la polèmica primera jornada, quan l’àrbitra va xiular un penal a favor de les blanques per una falta fora l’àrea i va anul·lar un gol a les angleses per un fora de joc inexistent. Després d’aquell partit, les de Toril ho han perdut tot a Europa: 2-1 a camp del Häcken i del París FC i 0-1 avui contra les parisenques. A més, el Madrid també s’ha deixat punts en la lliga i ara està a 9 del Barça, una distància insalvable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)