Barça

Els jugadors del Barça visiten els hospitals i centres de menors

Com és habitual per aquestes dates, els jugadors del primer equip masculí del Barça han visitat diversos hospitals infantis de Barcelona. Aquest any, a més, també han anat a diversos centres de menors tutelats per la Generalitat de Catalunya.

La comitiva ha estat encapçalada per la vicepresidenta de l’àrea institucional Elena Fort, així com altres representants de la junta directiva i del Patronat de la Fundació Barça. Pel que fa als jugadors, els escollits per fer les visites han estat Cancelo, João Félix, Íñigo Martínez i Ferran Torres (Hospital Sant Joan de Déu); Vitor Roque, Raphinha, Lewandowski i Gündogan (Hospital Vall d’Hebron); Oriol Romeu, Fermín i Astralaga (Parc Taulí), Sergi Roberto i Xavi Hernández (Hospital de Barcelona); De Jong i Christensen (Casa Ronald McDonald); Balde i Lamine Yamal (CRAE Minerva); Araujo i Iñaki Peña (CRAE Caui) i Kounde i Kochen (CRAE Nazareth).

Durant les visites, els jugadors han compartit estones amb tots els infants, han signat autògrafs, s’han fet fotografies i els han ofert diversos obsequis. Els professionals de la salut remarquen que aquestes trobades representen l’experimentació i vivència de sentiments i emocions molt positives en els infants, un fet que pot ajudar en el seu procés de recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)