Barça

Pedri diu que tornarà aviat i que el vestidor confia en Xavi

Pedri torna a estar fora dels terrenys de joc per un problema muscular. El migcampista canari ha arrossegat moltes lesions en els darrers cursos i, en una entrevista amb Ibai Llanos, ha explicat que està treballant per solucionar-ho. “M’han molestat moltes coses que s’han dit sobre les meves lesions. Mentalment, és complicat perquè sempre parlen de tu. Ara he canviat la dieta, faig pilates i entrenaments específics. La meva primera temporada va ser molt llarga i vaig jugar 73 partits. Potser em va afectar, però tenia ganes de menjar-me el món. Diuen que quan tens la primera lesió, es pot reproduir, però treballo mentalment i físicament perquè no es repeteixi”, ha afirmat. També ha comentat que les lesions no són un tema mental i que espera tornar aviat. “Quan entro al camp, m’oblido de tot. No penso en les lesions, no m’afecta venir d’una. No sé quan tornaré, però serà d’aquí poc”.

Pedri també ha analitzat el moment de l’equip. Ha reconegut que la situació en la lliga no és la que voldrien, però ha reiterat la confiança en el projecte. “En la lliga no estem com ens agradaria, però comencem un any nou. Hi ha temps per remuntar. El vestidor confia en Xavi per liderar el projecte. És l’entrenador que volem. L’any passat estàvem gairebé igual i eliminats de la Champions”, ha explicat.

Finalment, el canari també ha explicat que ajuda molt a Gavi, lesionat, i que Vitor Roque transmet alegria. “És molt jove. No se li pot demanar que sigui com Pelé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)