Barça

Xavi: “Tots els jugadors han fet un pas endavant”

El Barça ha aconseguit aquest vespre el bitllet per als quarts de final de la copa després de superar a l’Unionistas per 1 a 3, amb gols de Ferran Torres, Koundé i Balde. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, ha valorat d’aquesta manera la victòria.

Sensacions de l’equip

“Marxem amb bones sensacions en línies generals. Tots els jugadors han fet un pas endavant. A nivell individual, a Balde crec que el gol li anirà molt bé, té condicions per marcar diferències. Els futbolistes s’ho han de creure. Sé que la situació de l’altre dia és difícil de digerir, però tenen qualitat per competir”.

Gol de l’Unionistas

“El gol és un golàs. El que em preocupa és no parar aquests contraatacs i transicions. Amb la manera que juguem, sabem que ens en generaran tres o quatre, és impossible que no ens generin res, però sí que és veritat que hi ha algunes que hem de controlar més. No perdre els duels i ser agressius, sobretot. Avui havíem d’igualar l’agressivitat, el coratge, l’ànima i en molts moments ho hem fet, però en situacions puntuals ells ens han guanyat. Si no regalem, anirem cap amunt”.

Debut de Pau Cubarsí, que ha entrat en el lloc de Christensen

“Christensen tenia molèsties i confiem molt en la gent de la casa. Pau és un futbolista que l’hem anat seguint i confiem molt en ell, com també amb Marc Guiu, Casadó, Fort... És molt jove, però té capacitat per estar molts anys al club”.

Objectius a la copa

“L’objectiu és guanyar títols. La copa és un altre títol, així que és un pas més i demà veurem el sorteig”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)