Barça

Hèctor Fort: “Estic molt agraït a Xavi per les oportunitats”

El desastrós 3-5 contra el Vila-real, que va precipitar l’anunci de Xavi Hernández de deixar la banqueta del Barça a final de curs, va significar també el debut en la lliga d’Hèctor Fort, un altre jugador molt jove que treu el cap al primer equip. Amb 17 anys, i després d’haver debutat en la Champions i en la copa, el defensa barceloní va ser titular en el seu primer partit a l’estadi Olímpic Lluís Companys. “Sento molt orgull, il·lusió i felicitat. Son molts anys treballant per arribar aquí”, ha assegurat el barceloní, en declaracions als mitjans del club.

“Estic molt agraït a Xavi per les oportunitats. Els agraïm que se’ns miri perquè entenem que és complicat treure joves jugadors. Estem preparats”, ha dit Hèctor Fort, que és juvenil de segon any. Es defineix com “un futbolista polivalent, amb personalitat, amb bon joc de peus i un bon físic”. És lateral dret, tot i que Xavi l’ha ubicat també a l’esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)