Barça

Xavi: “Són tres punts importants, era un partit que l’havíem de guanyar”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El Barça ha guanyat per la mínima contra l’Osasuna el primer partit des que dissabte Xavi Hernández va decidir anunciar que deixaria l’equip al final de temporada. No s’ha notat la reacció futbolística desitjada però almenys s’han sumat tres punts obligats. Xavi ha volgut trobar-li punts positius al partit: “Demanava competir millor. Avui hem estat bé en les vigilàncies, hem estat ordenats en defensa, volíem ordre tàctic i l’hem trobat”. “Són tres punts importants, porteria a zero, el gol de Vitor Roque... és evident que hem de millorar en molts aspectes, però aquest era un partit que l’havíem de guanyar”, ha explicat en declaracions als micròfons de DAZN.

També ha parlat de la figura de Vitor Roque i de la lesió de Ferran: “Vitor necessitava el gol. Veient la seva celebració queda clar. El gol li anirà bé per alliberar-se. És un noi molt jove i el gol li anirà fenomenal per guanyar confiança”. “En 28 dies hem jugat 8 partits. Si hi ha tantes lesions és per culpa del calendari. És una llàstima això de Ferran perquè estava en un gran moment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)