Barça

L’1x1 del Celta- Barça

Per Carles González

TER STEGEN (90’)
VENUT
Poca història va tenir el seu segon partit després de la lesió. Sobri quan va haver d’intervenir, en el gol encaixat va poder fer ben poc ja que el xut de Iago Aspas va enverinar-lo Koundé desviant-lo i el va deixar venut.
KOUNDE (90’)
DESASTRÓS
Al lateral dret va oferir una actuació, altre cop, molt dolenta i molt lluny del nivell que se n’espera. A banda de l’infortuni en el gol encaixat, va deixar una col·lecció de mistos en defensa i accions surrealistes com treure malament un servei de banda.
ARAUJO (45’)
CONDICIONAT
No acaba de rutllar fi. En l’última jornada ja no va jugar i ahir, titular, només va durar mitja part. Unes molèsties físiques van impedir-li saltar al terreny de part en la segona meitat. El temps que va jugar, va estar correcte.
CUBARSÍ (90’)
INTEGRAT
Disset anys i no desentona. Ans al contrari, sembla que hagi jugat anys a l’elit. En la seva cinquena titularitat en la lliga, li va tocar bregar amb Larssen i Iago Aspas i se’n va sortir. Impecable, tant en curt com en llarg.
CANCELO (90’)
ESCÀS
Al lateral esquerre, el seu impacte en atac, el seu fort, no va ser gaire important ahir. No va estar tan fi com de costum i va perdre pilotes. Només va aconseguir fer un parell d’arribades interessants a l’àrea que no va acabar amb èxit.
CHRISTENSEN (58’)
TEBI
Establert de nou en el pivot defensiu, va protagonitzar una actuació sense estridències. I és que tampoc, de moment, es veu un gran impacte amb la seva presència a la medul·lar. Amonestat i substituït.
DE JONG (90’)
ZERO
Es va ajuntar amb Christensen a la medul·lar i va donar continuïtat en el joc, amb encert en la passada, però sense gaire intenció ni agressivitat. Molt horitzontal i poc atrevit, el seu pes en el joc ofensiu de l’equip va ser poquíssim.
PEDRI (75’)
FLAC
Li està costant moltíssim des que va tornar de la lesió. De fet, no ha acabat cap partit des del seu retorn. Ahir, tampoc. En els primers compassos de partit, va participar i va trepitjar àrea, però es va anar diluint. L’equip el necessita.
LAMINE YAMAL (90’)
DIFERENT
El millor, un dia més. Actuació completíssima del nen de setze anys que va tornar a marcar la diferència. En el primer gol, va generar la jugada i en el segon, va provocar el penal. Està estirant el carro.
LEWANDOWSKI (90’)
aRTILLER
Doblet, per això hi és. El polonès va tornar a palesar falta de delicadesa en certes accions amb pilota, però va ficar-ne un parell a dins, les que van donar el triomf. Ha fet dotze gols en la lliga, quatre menys que Bellingham.
VITOR ROQUE (58’)
DESAFINAT
En la seva primera titularitat, va oferir bons moviments sense pilota, desmarcatges interessants a l’espai, però amb mala execució. Al brasiler li va faltar finor per finalitzar diverses accions dins de l’àrea.
I. MARTÍNEZ (45’)
PRESENT
Li va tocar sortir a correcuita per Araujo i només d’entrar l’equip va encaixar. Va complir al darrere.
RAPHINHA (32’)
INFRUCTUÓS
Situat a la banda esquerra, va influir ben poc ofensivament. Només va fer produir un xut de lluny de falta que va aturar el porter.
GÜNDOGAN (32’)
RES
No va canviar la dinàmica del matx, jugant a prop de la base del joc.
FERMÍN (15’)
INSISTENT
Va intentar aportar alguna cosa diferent, picant a l’espai diverses vegades.
ROMEU (1’)
TESTIMONIAL
La seva entrada va ser per perdre temps en el minut 99. Va estar segons a la gespa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)