Barça

Alexia i la resta de blaugrana ja són a Las Rozas

Que les convocatòries de la selecció espanyola femenina siguin polèmiques, ja deixa de sorprendre. En el cas d’aquesta darrera, en motiu de la disputa de la fase final de la Nations League, el nom que acaparat tots els focus és el d’Alexia Putellas, lesionada des del novembre i encara sense l’alta mèdica.

La capitana del Barça ha arribat aquest migdia a Las Rozas i ja es troba concentrada sota les ordres de Montse Tomé. Tot plegat, menys de 24 hores després que el seu entrenador al club blaugrana, Jonatan Giráldez, expliqués en roda de premsa que no tenia constància que Alexia hagués d’anar convocada amb la selecció espanyola. “No depèn de mi ni de club. Entenc que va haver-hi una conversa”, va explicar. Una convocatòria polèmica enmig del procés de recuperació de la migcampista de Mollet del Vallès i a l’espera de resoldre’s el seu futur.

Amb Alexia, hi són set blaugrana més: Cata Coll, Ona Batlle, Irene Paredes, Aitana Bonmatí, Salma Paralluelo, Mariona Caldentey i la debutant Vicky López. Totes elles prepararan les semifinals de la Nations League d’aquest divendres contra Països Baixos (21h). Si guanya, Espanya disputaria la final el pròxim dia 28 a Sevilla contra el guanyador del França-Alemanya que es juga també el dia 23 a les 21h, en aquest cas a Lió. A més, en aquesta Nations League hi ha en joc un bitllet per als Jocs Olímpics de París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)