Més futbol

La incògnita d’Alèxia

Nations League. La blaugrana s’entrena amb normalitat i Montse Tomé no dona pistes sobre si hi serà avui contra els Països Baixos

Amb Alexia o sense? La selecció espanyola afronta avui les semifinals de la Nations League contra els Països Baixos a La Cartuja de Sevilla (21 h). Un duel que pot ser històric per al combinat espanyol, que si guanya certificarà el seu bitllet per als Jocs Olímpics de París d’aquest estiu vinent. La il·lusió entre les futbolistes és màxima. Totes hi volen ser, també una Alèxia Putellas que es troba a Sevilla malgrat no tenir l’alta mèdica i no jugar des del novembre. Una convocatòria polèmica i que ha tibat encara més la relació entre el Barça, la federació espanyola i la mateixa Alèxia, que és qui va demanar afegir-se a la llista espanyola. La sorpresa per la presència de la blaugrana en la llista de Montse Tomé va ser total, però molt més les paraules que la seleccionadora va dir fa tres dies, en què va dir que la previsió era que Alèxia estigués al camp aquesta nit.

Ahir, a poc més de 24 hores del duel, Tomé va comparèixer en roda de premsa i la pregunta era obligada: hi serà Alèxia? L’asturiana no va donar ni una sola pista i va allargar la incògnita i el neguit, sobretot el que es respira a Barcelona. “Alèxia està bé. Es troba en un procés de readaptació i, de moment, s’està entrenant tant com pot. Possibilitats que entri? No donaré pistes al rival.” Tomé va assegurar que després de l’entrenament de la tarda es decidiria quines 23 jugadores entrarien finalment en la llista final per al partit. Significatiu o no, Alèxia, a diferència dels dies anteriors, es va entrenar amb normalitat i amb el grup. Això, afegit al transcurs dels esdeveniments i a les paraules de Tomé, fa pensar que la capitana blaugrana serà avui a La Cartuja, ni que sigui per fer grup. Que jugui o no és una altra història, ja que seria forçar i arriscar sense cap mena de sentit. Ara bé, en els darrers mesos ja s’han viscut episodis similars, com en el cas d’Irene Paredes, que va lesionar-se en una concentració amb Espanya després d’haver-se perdut diversos partits amb el Barça. Avui sortirem de dubtes.

LA LLISTA

Tomé ha de descartar dues de les 25 jugadores que han viatjat a Sevilla

LES PARAULES

La seleccionadora va explicar que Alèxia “està bé”, “entrenant-se tant com pot”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)