Barça

De Jong: “El Barça és el club dels meus somnis”

Frenkie de Jong ha estat el jugador escollit per atendre els mitjans de comunicació abans del duel de demà (21h) contra el Nàpols en l’anada dels vuitens de final de la Champions. El neerlandès, protagonista en els darrers dies pel seu futur incert a can Barça, s’ha mostrat contundent i cabrejat amb la premsa pel que es publica sobre ell. També ha assegurat que està feliç al Barça.

En contra del que està publicant la premsa

“Últimament, estic cabrejat pel que s’està dient a la premsa. Hi ha moltes coses que es publiquen que no són veritat, i no entenc com no us fa vergonya”.

“Esteu parlant del meu contracte. Hi ha molt fum, que si cobro 40M... però això està molt lluny de la realitat. Estic molt feliç al Barça, és el club dels meus somnis. Espero continuar molts anys aquí”.

“A vegades sento a dir que no tinc nivell per al Barça. Si diuen això, no passa res. Però crec que la premsa ha de deixar de dir mentides sobre mi”.

Sensacions de l’equip abans d’afrontar el partit

“Estem amb molta il·lusió. Feia dos anys que no arribaven als vuitens. Tenim moltes ganes de jugar”.

Valoració del Nàpols

“El Nàpols té un gran equip. L’any passat van guanyar la Serie A, aquest any els està costant més, però han aconseguit arribar als vuitens. Serà un partit molt difícil”.

Kvaratskhelia, una de les figures del Nàpols

“Kvaratskhelia és un jugador de màxim nivell. Té u contra u, té passada, té gol. Marca diferències i serà important demà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)