Barça

Xavi: “Ha estat un partit rodó”

Xavi Hernández s’ha mostrat radiant a la sala de premsa de l’estadi Lluís Companys, després de la victòria del Barça per 4-0 contra el Getafe. Les seves declaracions més destacades:

Importància de la victòria

“Sempre tenim clar el què fem. AIxí m’ho transmeten els jugadors. L’equip s’ha retorbat a casa. Ens faltava un gran partit a casa i l’hem fet. Hem fet un partit convincent i rodó”

Cubarsí

“Com tria l’home lliure, com amaga passe. És el millor central que tenim en sortida de pilota. És un espectacle amb només 17 anys”

“Juga amb una personalitat terrible. No falla una passada. Ho fa tot amb sentit. Sempre milllra la passada. Ho entén tot perfectament. És un jugador per estar molts anys en el club”

“A nivell defensiu també està a un nivell molt alt. Xoca, protegeix la pilota, no el superen... per això juga”.

Opcions a la lliga?

“És aviat. No tirem la tovallola. Hem fet un pas endavant. Portem 13 de 15 punts. Hi hem de creure fins que no ens quedin opcions matemàtiques. Li posem pressió al Girona i al Madrid perquè guanyin. Nosaltres hem de fer la feina com hem fet avui”

“Som a temps. La Champions està oberta i la lliga ho intentarem. La copa i la supercopa està perduda, la resta no.”

Es penedeix de dir que marxa?

“La decisió és encertadíssima. L’equip ha fet un pas endavant”.

Porteria a zero, bon rendiment defensiu.

“Christensen i quan ha sortit Romeu ho han fet molt bé. És clau tenir equilibri i Christensen ens ho dona. És una de les claus de la millora de l’equip”.

Christensen

“La diferència de jugar amb el futbol de cara que fer-ho al mig a 360 graus no és senzill. Poc a poc s’hi va trobant i s’hi esta acostumant. Ho està fent molt bé. No perd pilotes. Ens dona molt equilibri defensiiu i per això esta jugant”.

Frenkie de Jong

“Crec que Frenkie pot jugar a qualsevol estil. Té unes condicions físiques i tècniques les tenen pocs jugadors al món. Estic tranquil quan ell té la pilota, condueix, divideix, no perd pilotes. Estic molt content amb ell”.

Lamine Yamal

“No canvia res. Rafa ha fet un gran partit i Lamine no ha participat. Els dos seguiran sent importants”.

Del Granada (3-3) al Getafe (4-0)

“Ha canviat la concentració, l’agressivitat, no fem errades... estem competint molt millor. Ve un tram decisiu de la temporada i veig a l’equip molt bé”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)