Barça

El retorn i l’espera

Encara no se l’havia vist aquesta temporada. De fet, l’última vegada que s’havia posat la samarreta del Barça va ser un dia que ella ni ningú podran oblidar mai. Fridolina Rolfö va necessitar poc temps per guanyar-se els culers, però l’any passat es va posar la capa d’heroïna a Eindhoven per marcar un gol que va donar la segona Champions al club blaugrana. Quin dia! Llavors, l’atacant sueca reconvertida en un tros de lateral ja arrossegava unes molèsties al genoll que va continuar suportant durant l’estiu, en què es va penjar el bronze amb Suècia en el mundial. Al setembre, operació. Tocava fer net dels problemes al menisc del genoll dret.

Tothom esperava Rolfö. Estava previst que tornés després de l’aturada i Jonatan Giráldez li va donar quinze minutets sobre la gespa de San Mamés, allà on el Barça espera tornar ben aviat. Una primera presa de contacte per a Rolfö, que va poder fer el seu debut aquest curs i que començarà a guanyar ritme de mica en mica. Només van ser quinze minuts, sí, però els suficients per donar una alegria al barcelonisme –i a ella–, que sap que torna a comptar amb una jugadora extraordinària i que és molt difícil de parar en una banda esquerra que, ara mateix, va cara amb les actuacions d’Ona, Mariona i Salma.

L’altra jugadora que tornava a la convocatòria, Alèxia Putellas, haurà d’esperar encara per reaparèixer. La capitana tindrà una segona oportunitat diumenge al camp de la Real Sociedad (14 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)