Barça

De l’afecte a Luis Enrique a l’amenaça Mbappé

El rival. El PSG, amb la Champions com a eterna obsessió, s’ha reorientat futbolísticament amb la llavor plantada per l’asturià

El PSG-Barça connecta neurològicament amb dos records més o menys recents. Batega entre la catarsi col·lectiva de l’etern i històric 6-1, amb aquell gol increïble de Sergi Roberto, i la impotència de l’última eliminatòria del 2021, en què Kylian Mbappé va destrossar el Barça. Ara és un altre PSG, és un París Saint-Germain amb segell de Luis Enrique. Ha perdut Messi i Neymar, però ha guanyat sobrietat. Menys artificis i més compacte. Continua sent un equip ple de talent i grans noms. Tot gira al voltant d’un Mbappé a qui li queden tres mesos de vida a París. És cert que en la lliga Luis Enrique s’ha atrevit a asseure’l després de la ruptura jugador-club, però en la Champions no hi ha debat i ell serà la gran amenaça.

En l’anada a París no hi serà Achraf Hakimi, sancionat. Lucas Hernández, Dembélé, Ugarte i Skriniar es perdrien la tornada a Montjuïc si veiessin una targeta groga a París perquè són els quatre amonestats. El Barça en té set: Lamine Yamal, Araujo, Christensen, João Félix, Ferran, Sergi Roberto i Frenkie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)