Barça

Giráldez: “Ens donen com a favorites, però sabem que costa guanyar”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, espera un partit difícil contra el Brann en l’anada dels quarts de final de la Champions. Aquest vespre, el tècnic tornarà a comparèixer a terres noruegues, juntament amb Graham Hansen. Aquestes han estat les declaracions més destacades del gallec:

Quin partit espera?

“Serà un partit difícil perquè estem en un moment de volum de partits alt i juguem en un camp de gespa artificial, on farà fred, fora de casa i contra una afició i unes jugadores amb ganes i motivades. Van fer una bona fase de grups i van encaixar molt pocs gols. Van guanyar tots els partits menys contra el Lió. Estaran motivades i amb ganes de treure un bon resultat. Hems hem d’adaptar molt ràpid. Hem d’entrar bé al partit i no donar opcions. Si controlem l’inici, tindrem més opcions que el partit vagi com volem”.

Mentalitat

“Sempre condiciona el fet de ser una eliminatòria. Has de pensar que has de jugar un altre partit a casa, però no renunciarem ni a la idea, ni a l’estil ni a la mentalitat, que és la de sortir a guanyar. Després sabem que hi ha condicionants durant el joc i hem d’entendre que dura 180 minuts, però la intenció i el desig que tenim és anar allà i fer un bon partit, guanyar i aconseguir com més gols millor”.

El Brann

“Hem de focalitzar-nos en quina manera podem fer més mal a través del joc. Sempre que prepares un partit has de tenir-ho en compte. Sabem què hem de fer i com preparar-ho per crear ocasions i marcar. Després hi ha un aspecte mental fonamental a fora de casa, en una eliminatòria i en el context que tenim. Cal sortir amb un punt d’implicació mental pel que suposa jugar partits com aquest. Segurament, la gent ens dona com a favorites perquè som el vigent campió, però sabem com de difícil és guanyar cada partit. A la Champions es complica més i ho vam poder veure en la fase de grups. El Brann ha fet mèrits per ser aquí i hem de fer un partit perfecte si volem aconseguir un bon resultat”.

Decidir l’onze amb totes disponibles

“Costa. Ja no només és per la disponibilitat, sinó per un tema de nivell. Estem jugant molts partits i hi ha jugadores que estan jugant molts minuts, però quan hi ha l’entrenament de recuperació veus molta intensitat. Tothom vol demostrar i estar a l’onze en cada partit i jo he de prendre decisions. Totes fan mèrits per jugar, però he de pensar en allò que ens beneficia a curt termini. Sempre he pensat en el que és millor per a l’equip i demà faré el mateix”.

Conclusions del Brann vs Lió

“Tenen una idea molt clara. Van afrontar el partit amb molta personalitat. Van intentar dominar a través de la possessió i van fer una pressió alta. Quan jugues contra equips de més nivell pots canviar la idea, però el Brann no ho va fer. Va ser molt valent, amb una proposta valenta i divertida. S’identifica amb l’afició. Tenim una proposta similar. Passi el que passi, serà un bon partit i un bon espectacle. Espero que la gent gaudeixi. Segurament, va ser un resultat inesperat pel nivell que té el Lió, però va fer bons partits”.

Millor moment?

“L’equip ha evolucionat des de la primera temporada. Hi havia coses del joc que no eren perfectes i que vam millorar l’any passat. Ara estem en un punt de creixement. Estem a prop. Estem en un molt bon moment, però hem de mantenir i millorar la versió perquè sabem que el que passi d’aquí a final de temporada serà clau”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)