Barça

Cata Coll: “Tenim un objectiu clar”

La jugadora del Barça, Cata Coll, afronta la seva primera eliminatòria de Champions com a titular habitual de l’equip. Ho fa amb ganes. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Primera Champions com a titular

“Contenta, però mai saps al 100% si jugaràs o no. Tot l’equip està motivat pel que queda de temporada i estem esperant el partit de demà”.

Ser portera al Barça

“És difícil perquè potser t’arriben un cop en 90 minuts i has d’aturar i fer-ho bé. A Noruega fa fred i serà complicat, però estem preparades per solucionar-ho. Les tres porteres tenim la capacitat per fer-ho bé i estem acostumades a això. Sabem que l’equip necessita altres coses, no només les nostres aturades”.

Gespa artificial

“No hem de fer res diferent. Per sort o per desgràcia, estem acostumades a jugar sobre gespa artificial. Estem preparades. És cert que és una superfícia diferent, pèro no és un problema”.

Primera eliminatòria

“Motivada, com sempre. És la competició que més ens agrada i que és més especial per a nosaltres. Estic motivada tant si jugo com sinó. Això ho decidirà el mister. Concentrada amb el que ve. Tot l’equip està motivat. Tenim un objectiu clar i es nota”.

Favoritisme

“Dins el vestidor estem tranquil·les i no pensem en ser favorites o no. Anem partit a partit. L’objectiu el tenim clar, però hem d’anar a poc a poc”.

Competència amb Paños

“Sempre ha estat un referent per a mi, des que era petita. La competència és sana. És un mirall al qual mirar-me per ser com ella”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)