La protagonista

Graham Hansen

Profeta a casa seva

Ja fa temps que Caroline Graham Hansen (Oslo, Noruega, 1995) va marxar de Noruega. Deu anys, exactament. El 2014 va fitxar pel Wolfsburg i va deixar el Stabæk noruec, el club on va debutar com a professional i, després de tot aquest temps, ahir va tornar a la seva terra, per jugar com a visitant. De local ja ho havia fet, com a internacional, defensant els colors de la selecció bàltica, però de fora, sentint-se rival entre els seus, era la primera vegada. I a l’Asane Arena de Bergen, li van fer notar aviat que era una oponent. Xiulets i esbroncades constants cada cop que entrava en joc. Per a Caro, però, només va ser música de fons, perquè ni la va notar, va anar per feina.

Només començar ja va tenir impacte, obrint la llauna. La dorsal número 10 va culminar una jugada assajada, fruit d’un córner que ella mateixa va executar; Graham Hansen doncs, va passar-la ras al primer pal per a Paralluelo, que va anar rebre i li va tornar la pilota, la noruega va entrar a l’àrea i, després de fer una paret amb Patri Guijarro, va xutar per fer el 0-1. El 25è gol de la temporada per a l’extrem en 28 partits (16 dianes en la lliga, 5 en la Champions, 3 en la supercopa i 1 en la copa). Era tot just el minut 9 i va continuar, percudint per la banda dreta i generant ocasions. Va tenir-ne tres de claríssimes amb les quals hauria pogut fer el doblet, però no va afinar. Tot i això, no tot són gols amb Caro, que, a canvi, va originar l’1-2. I és que, en el minut 72, de les seves botes va néixer el gol definitiu de Salma Paralluelo, assistida per Aitana Bonmatí, a qui Graham Hansen, amb una gran passada entre lateral i central, va trobar a dins de l’àrea.

En el minut 89, la noruega va ser acomiadada, en la línia de tot el duel, malament per l’afició del Brann. Malgrat tot, va ser profeta a casa seva.