Barça

Un penal, una lesió i un retorn

A punt. Fridolina Rolfö va decantar l’últim clàssic que va jugar amb un gol des dels onze metres. Un any després, la futbolista sueca va sumant minuts per tornar a ser la jugadora clau i decisiva que va donar una Champions a Eindhoven

Fridolina Rolfö torna a somriure. La futbolista sueca ha passat uns últims mesos complicats després d’operar-se del menisc, però ara ja està al cent per cent i va fent passos per tornar a ser una jugadora fonamental d’aquest Barça. Aquella que era un punyal per la banda i que va marcar un gol que va valer una Champions League a Eindhoven.

Avui, Rolfö tornarà a jugar contra el Madrid, qui sap si d’inici. Serien molt males notícies per a Athenea del Castillo, que sempre ha acabat desesperada amb la sueca, que li ha guanyat tots els duels individuals amb claredat. Precisament, la càntabre va cometre un penal en l’últim clàssic de Rolfö. Una acció decisiva que va decantar el triomf blaugrana (1-0). L’encarregada de xutar-lo va ser la sueca. De segur que vol tornar a ser important aquesta tarda. “Tinc moltes ganes de jugar. No ho he pogut fer contra el Madrid aquest any. És el màxim rival”, assegurava ella mateixa en una trobada amb els mitjans. “És una més. Ja va trencar tot el gel. Les sensacions que té són molt bones. És la Frido que coneixem d’abans de la lesió. Està preparada per jugar els partits que venen”, va dir Jonatan Giráldez en roda de premsa. Tot està en ordre. Rolfö té ganes de tornar a gaudir i decantar partits. Fer-ho en un clàssic és més que estimulant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)