Barça

Mbappé, l’amenaça

Barça. “Estic preparat i, com sempre, no m’amagaré”, diu el davanter del PSG, abans del duel de Champions de dimecres contra el conjunt culer

Kylian Mbappé és probablement el futbolista més diferencial del planeta en l’actualitat. L’astre francès, que acumula 39 dianes aquesta campanya –24 en la lliga, 6 en la lliga de campions, 8 en la copa i 1 en la supercopa– representa la principal amenaça del PSG per al Barça, en l’anada dels quarts de final de la lliga de campions que es disputa aquest dimecres al Parc dels Prínceps. “Entrem en el període crucial de la temporada”, va manifestar el davanter del PSG referint-se al matx. “Veient la dinàmica que portem, segur que ho donarem tot. Després, el resultat és a les mans de Déu”, hi va afegir Mbappé, que va fer rotacions aquest cap de setmana i va jugar 23 minuts en l’empat (1-1) del conjunt que orienta Luis Enrique contra el Clermont, dissabte. “Estic preparat i, com sempre, no m’amagaré”, va completar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)