Barça

Xavi: “El PSG és un equip fet per guanyar la Champions”

Xavi Hernández ha parlat aquesta tarda en la prèvia del PSG-Barça. Les seves paraules més destacades:

El moment de l’equip

“La paraula després de 4 anys de no estar als quarts de final de la Champions és il·lusió. Estem molt motivats. Veient els jugadors com entrenen, com competeixen, arribem en el millor moment de la temporada. Juguem contra un rival molt difícil entrenat per un dels millors entrenadors del mon, que és Luis Enrique”.

Les paraules de Luis Enrique

“Ho he vist. És Luis Enrique. El conec molt bé. I tinc molt bona relació personal. Tot el respecte. És un dels millors entrenadors del mon i té un equip preparat per guanyar la Champions. Conec bé els qatariàns. És el seu objectiu; guanyar la Champions. Els dos busquem el mateix. Els dos tenim ADN Barça, com Guardiola o Arteta. Demà buscarem el mateix i ho veurem, aquest ADn Barça que tant ens identifica i tant ens enorgulleix”.

“Els dos busquem exactament el mateix. No hi ha polèmica. Pregunteu-li a ell demà”

Mbappé

“Mbappé, Dembélé, Kolo Muani, Vitinha... i així tota la plantilla. Mbappé és el màxim golejador. Haurem d’estar pendents a les transicions”.

Pedri i De Jong

“Soc positiu. Tots els que han viatjat i tret de sorpresa estaran disponibles i després decidirem”.

“Demà varia poc. Hi haurà molts duels individuals que s’huran de guanyar. Tant defensiu, com ofensiu. És un partit per estar al 100% a nivell físic. Ens collaran els 90 minuts, no podrem pensar”.

Gündogan

“No puc donar pistes. Però serà important. Harem de guanyar els duels individuals, amb un control orientat, amb alguna paret. Els equips de Luis Enrique son els més intensos, ho sé perquè ho viscut i m’ha entrenat. Ho hem preparat bé, però en el futbol hi ha moltes variants”.

Xavi, últim any al Barça amb Luis Enrique entrenador

“Va començar estrany. Després es va reedreçar i va acabar de pel·lícula. Aixecant la Champions com a capità. Molt bona relació amb Luis. De capità a entrenador. El vaig ajudar molt en una època complicada i ho recordo amb orgull”.

Dembélé

“Amb el sorteig en vam enviar un missatge. Li desitjo el millor. Penso que son favorits perquè ens treuen un dels millors jugadors que teniem”.

Sorpreses en el plantejament

“És futbol, és imprevisible. No sabem què pot passar. Luis Enrique té un ventall de possibilitats i les ha utilitzat durant el curs. Defensa de tres amb laterals alts, Dembélé per dins... el conec bé és un gran entrenador. Serà un partit de tu a tu”

Partit de quarts com a tècnic

“És un repte i una responsabilitat. He vist el barcelonisme amb molta il·lusió. Hi ha moltes ganes. Arribem en el millor moment de la temporada. Davant tenim un equip fet per guanyar la Champions i amb un entrenador que és dels millors del mon”

Marcatge individual a Mbappé

“No m’agrada. Com a jugador ni com a entrenador. Vigilància, estar pendents, bones cobertures, això sí. No he utilitzat mai un marcatge individual”.

Duel amb Lucho

“No és un duel entre Luis Enrique i jo. Els futbolistes son els protagonistes d’aquesta pel·lícula”

El paper dels veterans

“Tenim un vestidor extraordinari. Els veterans son exemplars. Com entrenen, com volen guanyar i això és el més important. La majoria d’ells ja han guanyat la Champions i això és clau. Ajuden molt als joves”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)