Barça

Luis Enrique: “Tinc una relació d’amor total amb el Barça”

Luis Enrique ha parlat aquest migdia, en la roda de premsa prèvia al PSG-Barça de demà (21h) corresponent a l’anada de quarts de final de la Champions League. Les seves declaracions més destacades.

El partit

“És un partit especial. Ens coneixem molt bé, massa bé. És important per a tots que podem estar a bon nivell”

Moment

“Estem en el millor moment de la temporada. Espero que l’ambició superi a la pressió. Tenim una gran il·lusió per estar al nostre nivell i estar a la següent fase. En els primers partits de la fase de grups veia un excés de responsabilitat, això ha desaparegut. Estem amb il·lusió. Tenim ganes de jugar aquesta eliminatòria contra un gran Barça i ser capaços de superar-los”.

Xavi

“No conec al Xavi entrenador. No m’ha entrenat. Conec el Xavi company, vam compartir anys i vaig ser el seu capità. També el jugador, el vaig entrenar. Al Xavi entrenador el conec com els aficionats. Per mi és un partit especial, perquè té un component emocional molt gran. Però amb l’experiència que tinc, sé que estic capacitat per tirar-lo endavant i fer el millor per l’equip”.

El partit contra el Barça

“És un partit diferent per a mi. També vaig jugar de jugador contra l’Sporting i li he fet gols i he guanyat. He jugat contra el Barça com a entrenador també. Al Barça li tinc un amor total, però soc un professional. Em dec al club que em va donar confiança, crec en el projecte i vull donar-li victòries i títols”.

Primer partit a casa

“Ja no hi ha el valor doble dels gols. Prefereixo jugar el primer partit a casa. A casa tindrem un partit únic que ja conec com a local i visitant. Hi haurà un gran ambient i l’afició ens donarà suport en els moments complicats, que els tindrem. Si fos al revés diria al revés (riu). Es tracta de no queixar-se. Jo puc controlar el què puc controlar”.

El Barça

“No és un Barça fluix. Porta una bona dinàmica, té jugadors a nivell individual top i amb experiència acumulada. És unclub que ha guanyat 5 vegades aquesta competició. És un partit estimulant. Hi ha una rivalitat que espero que sigui sana als dos estadis. Espero que es vegin dos bons partits de futbol”.

Qui és el màxim representant de l’estil Barça?

“Sense cap mena de dubte jo. Mireu les dades i els títols. Jo”.

La lluita per la pilota

“Dos equips amb una mateixa idea de tenir la pilota, de generar ocasions, de pressionar alt... moltes circumstàncies del joc que seran importants. Volem ser millor que el Barça en els aspectes importants en el joc. I en el 99% dels partits els meus equips sempre s’han imposat. Son dades. Per això he estat tant contundent abans”.

La pressió

“El PSG no ha guanyat mai la Champions. Desconeixem que és guanyar la Champions.

Amenaça terrorista

“Qui no pot estar preocupat? És una cosa que espero que es pugui controlar i que només siguin amenaces i no acabi en res desastrós. Clar que em preocupa”.

PSG favorit?

“Em preocupa zero. Quan rodi la pilota veurem qui és el favorit. Em preocupa el què passi al camp. El rol de favorit no m’importa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)