Barça

Kounde: “Mbappé és un jugador diferencial”

Jules Koundé ha estat el futbolista del Barça que ha parlat en la prèvia del partit que el conjunt culer jugarà demà (21 h) al Parc dels Prínceps contra el PSG, corresponent a l’anada dels quarts de final de la Champions League. Les seves declaracions més destacades:

Sensacions

“Molt il·lusionat. Amb moltes ganes de passar els quarts de final. Fa temps que el Barça no juga aquesta eliminatòria. Arribem amb bona dinàmica i moltes ganes de jugar aquí”.

Marcar a Mbappé

“No sabem encara que decidirà el mister. És un jugador diferencial. El conec bé perquè juguem junts a la selecció. Intentaré aportar. Però el PSG, a nivell col·lectiu és més que un jugador”.

El PSG és favorit?

“No ens importa als jugadors això. És més per vosaltres. Nosaltres confiem molt amb nosaltres, arribem en bona dinàmica. Serà un partit difícil”.

Pau Cubarsí

“És molt jove però competeix molt bé. Es prepara i entre molt bé. És un exemple per tots els joves de la Masia. Com Lamine o Fermín ens dona un plus. Gündogan va dir-ho un dia; juguen sense pressió, relaxats. Ens donen molt”.

Al PSG es treuen la pressió

“No tinc opinió en això”

Millora en defensa

“Estem més concentrats. Fem més esforços. Defensem tots junts, començant des de dalt i estem concedint menys ocasions. Quan no encaixes tens més possibilitats de guanyar”.

De què prefereix jugar, de central o lateral?

“No tinc preferència. On em posi el mister jugaré”.

Com es marca Mbappé millor. De centra o de lateral?

“Teniu moltes preguntes de Mbappé. M’agradaria més parlar de nosaltres mateixos. No tinc cap preferència, on em posi el mister intentaré fer-ho el millor possible”

Molt en joc

“Passar a semifinals és el què hi ha en joc. No cal parlar de més enllà. Aquest partit ens genera molta il·lusió. Tot el club i la gent està il·lusionada i volem competir bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)