FEB

Xavi Fernández, nou director general de l'Uni

Lliga Femenina. Fernández, fins ara cap de l'àrea de màrqueting, passa a assumir la màxima responsabilitat executiva del club

L'Uni Girona va fer públic ahir el nomenament de Xavi Fernández (l'Hospitalet de Llobregat, 1968) com a nou director general de l'entitat.

Arribat al club la temporada 2009/2010, quan l'Uni es va estrenar en la màxima categoria del bàsquet estatal, Fernández era fins ara el cap de l'àrea de màrqueting, si bé, com és habitual en l'entitat, atenia qualsevol necessitat que generés el dia a dia del club. El moviment s'emmarca, segons el comunicat emès ahir per l'Uni Girona, en el “procés de creixement cap a una estructura més professionalitzada d'acord amb els passos endavant que ha fet el club en els darrers anys”. Fernández serà presentat avui a la sala de premsa de Fontajau.

Normalitzar la situació

El que pretén l'Uni amb el moviment és reordenar i estructurar les tasques, normalitzar una situació que fa mesos que es dóna, amb Fernández agafant cada dia més competències, responsabilitats que anaven més enllà de les estrictament relacionades amb l'àrea de màrqueting. Per exemple, ha intervingut en la confecció de la plantilla d'aquesta temporada o, de fa temps, està al cas dels recursos econòmics de l'entitat i de la seva gestió.

En els inicis, Fernández havia fet treball de tècnica individual, amb particular atenció en el tir, amb diverses jugadores del primer equip i també de la base i, sense anar gaire lluny, la temporada passada va acabar sent l'entrenador del primer equip, agafant el relleu d'Ortega quan aquest va ser destituït.

Nova campanya

Xavi Fernández serà presentat a les dotze del migdia en un acte en què també s'informarà de la segona campanya d'abonats de la temporada 2016/17, que tindrà com a lema Queda't fins al final! La nova iniciativa per atreure fidels inclou un nou vídeo i imatges promocionals renovades que a partir de demà començaran a circular per les xarxes socials i a ser difoses per televisió i premsa escrita.

L'Spar, classificat per a la copa, enguany de sis equips

La comissió delegada de la federació espanyola va aprovar ahir el canvi de format de la copa, que passaran a disputar a partir d'aquesta edició sis equips i no quatre com era norma en els últims anys. Així, el torneig el disputaran ara els sis primers classificats al final de la primera volta, amb el primer i el segon classificat directament per a les semifinals i amb els equips que acabin entre el tercer i el sisè lloc disputant un partit previ per accedir a la semifinal. El torneig es disputarà en tres dies, el 10, l'11 i el 12 de febrer, en una seu que encara s'ha de designar; el divendres es jugaran els dos partits de prèvia, el dissabte les semifinals i el diumenge la final. Tant la prèvia com les semifinals seran per sorteig pur, sense caps de sèrie.

Amb quatre jornades per acabar la primera volta, l'Spar Citylift, líder imbatut amb 9-0, ja està classificat per jugar-la perquè el setè, el Bembibre, té en el dia d'avui un balanç de 4-5. En aquestes jornades restants per tancar la primera volta, l'objectiu ha de ser acabar entre els dos primers per estalviar-se el partit de prèvia. El pròxim enfrontament de l'equip d'Èric Surís serà el diumenge 27 a les sis de la tarda a Fontajau, contra el Perfumerías Avenida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)