FCBQ

El segon període enfonsa al Quart

quart 65 sant adrià 77

QUART:Bruguera (2), Rubirola (2), Casadevall (20), Iborra (5) i Toll –cinc inicial–; Bosch (12), Julià (1), Ibanco (2), Terrades (3), Molina (16), Heras (2). 4 triples: Terrades, Casadevall, Molina i Iborra. 15/21 en tirs lliures. 21 faltes personals. Eliminats: Bosch i Toll.SANT ADRIÀ:Ribas (10), Muñoz (17), Amigo (4), Piñero (4), Farrés (8), Ódena (11), Toro (2), Colinas (10), Arenas (3) i Talaveron (8). 8 triples: 3 Ódena, 2 Muñoz i Colinas, 1 Arenas. 13/22 en tirs lliures. 19 faltes.PARCIALS:22-26, 7-18, 12-12 i 24-21.COMENTARI:Un mal segon quart en el partit jugat dissabte entre el Quart B i el Sant Adrià del Besòs B va condemnar a la derrota el conjunt gironí, que mai va trobar la manera de recuperar els 15 punts de desavantatge que havien obtingut els visitants ja a la mitja part de l'enfrontament.