FEB

L’Uni haurà d’escollir a la llotja

Els efectes de l’1-O. Cap representant de l’Ajuntament s’hi va asseure dijous ni hi tornarà si ha de compartir l’espai amb representants del govern espanyol, en el marc de la ruptura de relacions per la violència policial el dia del referèndum

Són temps de prendre partit i l’Uni Girona també ho haurà de fer pel que respecta als representants institucionals i càrrecs electes invitats a la llotja. Dijous, en el partit contra el Landes de l’Eurocopa, no hi va haver cap regidor de l’Ajuntament de Girona assegut a la zona noble de Fontajau, ni hi serà més si ha de compartir l’espai amb qualsevol representant de la Delegació o Subdelegació del Govern de l’Estat, de la Guàrdia Civil o de la Policía Nacional. I el subdelegat, Juan Manuel Sánchez Bustamante, s’hi deixa veure amb certa freqüència.

L’acord del consistori gironí preveu que no invitaran més els representants de l’Estat ni dels cossos policials, que declinaran les invitacions que rebin d’ells i que, en cas d’actes organitzats per tercers, si saben que hi assisteixen representants estatals també declinaran l’assistència o, si no ho saben i se’ls troben, no compartiran espais. En el cas de dijous, la feina dels tres regidors que hi havien d’assistir no ho va fer possible –el partit començava a 1/4 de 8– però en cas d’haver-hi comparegut, tenien previst asseure’s a la grada.

Dijous vinent la situació es podria repetir amb l’Spar Citylift Girona-Ceglèd de l’Eurocopa. El Girona FC també haurà d’afrontar la mateixa qüestió de manera imminent en el partit contra el Madrid (29 d’octubre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)